Logga in/RegistreraKontakta oss

Sekretessportal

Dormer Pramet tar webbplatsanvändarnas integritet och säkerheten för din personliga information på största allvar. Vårt mål är att du ska känna dig säker på att din integritet respekteras och att dina personuppgifter hanteras varsamt.

Sekretesspolicy

Dormer Pramets sekretesspolicy för kunder, leverantörer, partners och andra, beskriver den personliga information Dormer Pramet samlar in, skälen och annan användbar information om vår användning av personuppgifter.

Juridiska personer

Lista över juridiska personer från Dormer Pramet och Sandvik Group nedan i nedladdningarna.

Sekretessdokument
Dormer Pramets Integritetspolicy
pdf
Legal entities-Sandvik Group
pdf
58 KB
Begäran om data för personuppgifter

Formulär som ska användas för att utöva din rätt att få tillgång till eller korrigera dina personuppgifter eller begära att vi slutar behandla dem.

Blanketter för begäran om personuppgifter
GDPR.png
Sökandes sekretessmeddelande

Sekretessmeddelande för arbetssökande.

Öppna sekretessmeddelande för arbetssökande.
GDPR-Privacy.png

Datainsamlingspunkt
Dormer Pramet kommer att använda de personuppgifter som du lämnat ovan för att svara på din fråga eller kommentar och för att skicka relaterad produkt- och tjänstinformation som kan intressera dig. Dormer Pramet gör detta för att uppfylla våra legitima intressen av att tillhandahålla effektiv kundservice och relevant marknadsföringsinformation om produkter och tjänster av intresse för våra kunder.

Dina personuppgifter kommer att lagras så länge det är nödvändigt för att uppfylla de syften som anges ovan.
Detta innebär att dina personuppgifter i allmänhet lagras så länge som vi tror att vi har produkt- och tjänstinformation som skulle vara av intresse för dig, om inte annat regleras av ditt lands dataskyddslagstiftning. Du har dock alltid rätt att begära att vi slutar skicka information till dig och att begränsa annan behandling av dina personuppgifter.